EN SL

Vožnja s kolesom je zabavna!

Odkolesarite novim dogodivščinam naproti.

Predstavljajte si dan na kolesu

Jutro. Mudi se vam v službo ali šolo. Avtomobil imate parkiran v garaži pod blokom. Če se odpeljete z avtom, boste morali poiskati plačljivo parkirišče. Postajo za BicikeLJ pa imate le nekaj metrov stran. Zakaj pa ne, si mislite. Poiščete kartico Urbana in se odpravite do postajališča. Odtipkate kodo, vzamete kolo in se brezskrbno odpeljete v pisarno ali razred. BicikeLJ je zakon!

bicikelj
bicikelj

Kako do certifikata zelenega ambasadorstva?

S klikom na gumb BOM ZELENO AKTIVEN, boste prejeli certifikat, ki nagrajuje vaše upoštevanje zaobljube in sodelovanju pri okoljskem napredku mesta. Izpolnite osebne podatke in si natisnite certifikat. Tako boste imeli čisto pravi dokaz, da ste tudi vi zeleni ambasador Zelene prestolnice Evrope 2016. 

bicikelj

Zaobljubljam se, da se bom letos vsaj trikrat zapeljal/a s svojim kolesom ali kolesom iz sistema BicikeLJ.

bicikelj

Zaobljubo bom delil/a na družbenih omrežjih.

vožnja s kolesom

Uporabljajte "hashtag" (lojtro)!

Za aktivacijo in dokumentiranje upoštevanja zaobljube, ste vabljeni k uporabi družbenih omrežij Facebook, Instagram ali Twitter. Vsakič, ko izpolnjujete zaobljubo, jo fotografirajte, objavite na enem izmed družbenih omrežij s # (hashtagom) #ljzate.

Vse fotografije bodo objavljene na tej spletni strani. Vaš trud pa bo nagrajen s privlačnimi nagradami, ki jih bomo podeljevali izžrebancem prek družbenih omrežij. Bodite zeleno aktivni in spremljajte zeleno dogajanje!

Poglej, kdo vse se je pridružil gibanju. Pridruži se tudi ti.

S klikom na spodnji gumb, si natisnete certifikat, ki nagrajuje vaše upoštevanje zaobljube in sodelovanju pri okoljskem napredku mesta. Bravo, postali ste zeleni ambasador!

Bodi zeleno aktiven

Želite biti obveščeni o aktualnem zelenem dogajanju v Ljubljani?
Prijavite se na e-novice, ki jih bomo pošiljali vsaj dvakrat mesečno.