EN SL

NAREDITE KONEC VISOKIM ZNESKOM NA POLOŽNICAH

Upoštevajte zlata pravila varčevanja z energijo.

MAJHNI KORAKI ZA VELIK PRIHRANEK

Ni vam treba narediti veliko, da boste na koncu meseca ali leta prihranili. Ugašanje luči, pranje perila v večernem času, varčne žarnice, izklapljanje električnih naprav, skrbna uporaba klimatskih naprav, odgovorno ogrevanje in zračenje prostorov so le nekatera izmed dejanj, s katerimi varčujete. Z varčevanjem pa ne boste pomagali  le okolju, temveč tudi sebi. Bodite okoljsko osveščeni in uporabljajte energijo, ko jo potrebujete.

merilec
okna

Kako do certifikata zelenega ambasadorstva?

S klikom na gumb BOM ZELENO AKTIVEN, boste prejeli certifikat, ki nagrajuje vaše upoštevanje zaobljube in sodelovanju pri okoljskem napredku mesta. Izpolnite osebne podatke in si natisnite certifikat. Tako boste imeli čisto pravi dokaz, da ste tudi vi zeleni ambasador Zelene prestolnice Evrope 2016. 

luči na hodniku

Zaobljubljam se, da bom z energijo ravnal/a skrbno in tako privarčeval/a pri mesečnem računu.

lučka

Zaobljubo bom delil/a na družbenih omrežjih.

radijator

Kako aktivno sodelujem z zaobljubo?

Če se želite aktivno vključiti in svoje upoštevanje zaobljube tudi dokumentirati, ste vabljeni k uporabi družbenih omrežij Facebook, Instagram ali Twitter. Vsakič, ko izpolnjujete zaobljubo, jo fotografirajte, objavite na enem izmed družbenih omrežij s # (hashtagom) #ljzate. Vse fotografije bodo objavljene na tej spletni strani. Vaš trud pa bo nagrajen s privlačnimi nagradami, ki jih bomo podeljevali izžrebancem prek družbenih omrežij. Bodite zeleno aktivni in spremljajte zeleno dogajanje!

Poglej, kdo vse se je pridružil gibanju. Pridruži se tudi ti.

S klikom na spodnji gumb, si natisnete certifikat, ki nagrajuje vaše upoštevanje zaobljube in sodelovanju pri okoljskem napredku mesta. Bravo, postali ste zeleni ambasador!

Bodi zeleno aktiven

Želite biti obveščeni o aktualnem zelenem dogajanju v Ljubljani?
Prijavite se na e-novice, ki jih bomo pošiljali vsaj dvakrat mesečno.