EN SL

TJAŠA KOKALJ

O avtorici bloga.

TJAŠA KOKALJ

O avtorici bloga.

Tjaša Kokalj je svojo kariero začela graditi leta 2007, ko je zmagala na lepotnem tekmovanju miss Universe Slovenije. Tistega leta je bila na svetovnem tekmovanju najvišje uvrščena Evropejka, kar jo je poneslo v svet mode in lepote. Začela je delati kot model in manekenka, bila je obraz številnih blagovnih znamk, njen obraz pa je do danes krasil že preko 35 naslovnic revij.

Njena strast do mode jo je pripeljala do dela kot modna novinarka, danes je avtorica številnih modnih rubrik o modi, ima pa tudi svoj blog, kjer se dotakne tako modnih kot tudi lepotnih tem in s svojimi bralci deli številne nasvete in izkušnje medijskega sveta. Leta 2013 se ji je uresničila velika želja, ko se je preizkusila kot televizijska voditeljica.

Pravi, da je to njena največja ljubezen, kljub temu pa Tjaša dela še kot modna stilistka, je skrbnica različnih blagovnih znamk in modna novinarka ter blogerka.

Tjaša Kokalj
Tjaša Kokalj

Za vas bom iskala prave modne bonbončke in tako pokazala, da ni treba kupovati novih stvari. Tudi z različnimi predelavami in preobrazbami, ste lahko vsak dan kot na modni pisti.

Bodi zeleno aktiven

Želite biti obveščeni o aktualnem zelenem dogajanju v Ljubljani?
Prijavite se na e-novice, ki jih bomo pošiljali vsaj dvakrat mesečno.