EN SL

PLES JE ENERGIJA – BIVANJU DAJEMO UTRIP!

PLES JE ENERGIJA – BIVANJU DAJEMO UTRIP!

Vstop v mesec junij, mesec energetske učinkovitosti Ljubljane – Zelene prestolnice Evrope 2016, je bil – kako drugače: energičen! Nismo popustili muhastemu vremenu: pripravili smo plesišče in v program meseca Točke. Zate., ki bo obveščal in ozaveščal o energiji, njeni učinkoviti rabi ter pomenu iskanja pravih energetskih rešitev, smo kar zaplesali! Ples je energija – zato je Mestna občina Ljubljana skupaj z Energetiko Ljubljana v središču mesta dvignila utrip s plesalci plesne šole PRO DANCE Studio ter živahnim moderatorjem Davidom. Energijo so skupaj kar priplesali – z gibanjem, smehom, glasbo in druženjem!

Bivanju dajemo utrip!"

Ples je govorica telesa, ki se izraža skozi ritem glasbe in lahko predstavlja stil človekovega življenja, kajti z vsakim gibom se v človekovi duši ustvarja zadovoljstvo. Ko plešemo, se nam dvigne srčni utrip… Ko plešemo, utripamo z glasbo… In ko začutimo utrip svojega srca, lahko začutimo utrip tudi svojega soplesalca. Ples daje energijo, s plesom pridobimo energijo. In ko zaplešemo, dobi življenje smisel.

Energetika Ljubljana, ki v domove prestolnice pripelje vso energijo, ki jo rabimo skozi vse leto – zemeljski plin, toploto in elektriko se je, kot vedno – domislila super energetske rešitve za toplino v srcu. Obenem pa pokazala, da se skrb za energijo prične že pri vsakem posamezniku, nadaljuje v skupini in v sodelovanju je potem dovolj energije za vse.

Energetika oskrbuje gospodinjske in poslovne odjemalce skozi vse leto in njihovemu bivanju daje utrip. In prav smisel življenja je, da ima bivanje utrip! Ker življenje ne smejo biti trenutki, ki minejo, pač pa trenutki, ki si jih zapomnimo … Pa naj bo to zaradi topline, udobja, brezskrbnosti in energije!

Foto: Doris Kordić, Nina Klanfar in Diana Horvat

Bodi zeleno aktiven

Želite biti obveščeni o aktualnem zelenem dogajanju v Ljubljani?
Prijavite se na e-novice, ki jih bomo pošiljali vsaj dvakrat mesečno.