EN SL

Interaktivna joga delavnica: ENERGETIKA (NEVRO)HORMONSKEGA RAVNOVESJA

TELESNO UČINKOVITI SMO ENERGETSKO ČUDOVITI

Interaktivna joga delavnica: ENERGETIKA (NEVRO)HORMONSKEGA RAVNOVESJA

TELESNO UČINKOVITI SMO ENERGETSKO ČUDOVITI

V sklopu dogodkov, vezanih na energetsko učinkovitost našega telesa, bo v soboto, 11. junija, med 10. in 12. uro v Točki. Zate. pred Mestno hišo potekala interaktivna joga delavnica z naslovom ENERGETIKA (NEVRO)HORMONSKEGA RAVNOVESJA, ki jo bo vodila joga in qi gong učiteljica, odvetnica, pesnica in avtorica knjižne uspešnice Hormonska joga Alenka Košorok Humar.

Psihonevroendokrini sistem je eden od najpomembnejših sistemov našega telesa. Za njegov optimalni ustroj in delovanje je odgovornih več faktorjev, o katerih bo govorila avtorica (poskusili bomo tudi kar nekaj vaj!). Z večletnim raziskovanjem in prakso  je spoznala bistvene dejavnike, ki vplivajo na naše telo, duha in dušo ter balansirajo vse telesne in duševne sisteme. Zaigrajmo skupaj na simfonični orkester svojih hormonov, naj se radostno širita radoživo bivanje in uživanje v zdravem načinu življenja! Predavanje je interaktivno.

Toplo vabljeni! Vstop je prost, kot na vse ostale dogodke v okviru programa Točke. Zate., informacijske točke Ljubljane, Zelene prestolnice Evrope 2016. V organizaciji Energetike Ljubljana. (foto: Alenka Gabriela)

Bodi zeleno aktiven

Želite biti obveščeni o aktualnem zelenem dogajanju v Ljubljani?
Prijavite se na e-novice, ki jih bomo pošiljali vsaj dvakrat mesečno.