EN SL

Električni "car sharing" model Avant2Go

Električni "car sharing" model Avant2Go

V soboto, 3.12.2016, bo osrčje prestolnice za nekaj ur rezervirano za najnaprednejšo obliko mobilnosti ta hip, souporabo 100 % električnih vozil Avant2Go, ki omogoča, da na pametnem telefonu preprosto izberete razpoložljivo vozilo, ga rezervirate, aktivirate in se odpeljete. Največja prednost je, da za vozilo plačate le, dokler se vozite – za razliko od običajnega lastniškega vozila, ki stoji neuporabljeno več kot 90 % vsega časa, pri čemer vseskozi nastajajo stroški … Strokovnjaki iz podjetja Avant car, tehnološkega podjetja na področju mobilnosti, ki stoji za projektom souporabe, bodo veseli debate in vprašanj na temo mobilnosti, souporabe, električnih vozil in globalnih trendov ter razvoja na področju mobilnosti. 

Točki.Zate. na Mestnem trgu (od 15:00 do 18:00) bo sistem Avant2Go predstavljen tudi vizualno, z zanimivimi prikazi na projekcijskem platnu, ki jih bodo Avantcarjevi svetovalci prikazovali tudi povsem individualno, glede na vprašanja prisotnih. »Podaljšek« bo stojnica zunaj (od 10:00 do 18:00), kjer bo Avantcarjeva ekipa pojasnila, kako preprosto postati član sistema Avant2Go, in kako začeti s souporabo kultnih električnih vozil BMW i3, Renault Zoe in Smart Electric Drive, s čimer bodo uporabniki del najnaprednejše mobilnosti, gledano tudi v svetovnem merilu.

Podobno bo Avantcarjeva ekipa na voljo tudi v ponedeljek, 5.12.2016, ko bo že vse v znamenju priprave na Miklavža. Na stojnici boste lahko pokramljali med 10:00 in 16:00, v info točki pa med 13:00 in 16:00. V Ljubljani je že danes moč vstopiti v svet nove mobilnosti, ki je preprosta za uporabo, dostopna in električna. Dobrodošli! 

Foto vir Avantcar.

Bodi zeleno aktiven

Želite biti obveščeni o aktualnem zelenem dogajanju v Ljubljani?
Prijavite se na e-novice, ki jih bomo pošiljali vsaj dvakrat mesečno.