EN SL

Bodi pameten. Razmišljaj zeleno. Bodi del poletne šole CREA 2016.

Bodi pameten. Razmišljaj zeleno. Bodi del poletne šole CREA 2016.

Mednarodna poletna šola CREA vabi k prijavi na brezplačen desetdnevni program za študente, na katerem bodo udeleženci pridobili praktična znanja s področja podjetništva, informacijsko-komunikacijskih tehnologij in oblikovanja ter priložnost, da razvijejo svoje start-up podjetje. Tema letošnje poletne šole CREA 2016 je Zelena prihodnost, saj Ljubljana, kot nosilka naziva Zelena prestolnica Evrope 2016 poudarja pomen novih storitev in produktov, ki doprinesejo k bolj trajnostni prihodnosti. Prijavite se lahko do 17. maja! 

Poletna šola je sestavljena iz treh sklopov:

19. do 29. julij 2016, desetdnevni intenzivni program, ki združuje področja podjetništva, informacijsko-komunikacijskih tehnologij in oblikovanja,

1. avgust do 27. september 2016, individualno delo skupin (prototipiranje), svetovanje mentorjev bo na voljo preko spletnih orodij,

28. do 29. september 2016, zaključni program razvoja prototipa in izbor zmagovalnih ekip.

Predstavniki zmagovalnih ekip bodo oktobra 2016 svoje ideje predstavili mednarodni javnosti v sklopu tekmovanja »ICT Business Idea Contest«.

CREA 2016 poteka v organizaciji Regionalne razvojne agencije Ljubljanske urbane regije in Univerze v Ljubljani, Fakultete za računalništvo in informatiko ter v sodelovanju s profesorji in sodelavci Ekonomske fakultete, Akademije za likovno umetnost in oblikovanje in Fakultete za elektrotehniko (vse navedene članice UL).

Več izveste tukaj.  

Foto - vir: RRA LUR 

Bodi zeleno aktiven

Želite biti obveščeni o aktualnem zelenem dogajanju v Ljubljani?
Prijavite se na e-novice, ki jih bomo pošiljali vsaj dvakrat mesečno.